TROUWAMBTENAAR

Wat als alles mogelijk is? De ceremonie precies invullen zoals jullie willen, samen leggen wij deze puzzel in elkaar!

Vinden jullie de  ceremonie ook zo belangrijk?
*
Begint deze Mooiste dag niet bij het feest maar al veel eerder?

*
Durven jullie het aan om de schoonheid van de liefde te laten stralen?

*
Gaan we voor dat stukje magie?

Ik beloof DAT:

$

Ik een ceremonie op maat maak precies zoals bij jullie past

$

Ik de regisseur van jullie trouwceremonie ben van A tot Z

$

Ik meedenk en je gebruik mag maken van mijn ervaring en netwerk

$

Ik de ‘kern’ ga opzoeken en woorden geef aan liefdevolle daden

$

Ik het podium geef aan de mensen die belangrijk voor jullie zijn

$

We gaan voor die lach (en traan)

$

Ik voor de volle 100% alles geef, ooit iets te enthousiast ben, maar alles gemeend

$

Ik ga voor die blijvende herinnering, voor jullie en jullie gasten!

Ceremonieel trouwen (wet van de liefde)

Sky is the limit. Trouwen in het bos, op het strand, op varend schip, alles kan! Samen schrijven we het verhaal wat volledig bij jullie past zonder beperkingen. De standaard trouwvraag veranderen we in iets moois wat jullie elkaar willen beloven EN de akte krijgen jullie gewoon mee naar huis.

Geen verplichtingen, geen gekke beleidsregels vanuit de gemeente en alles is mogelijk. Steeds meer bruidsparen kiezen hiervoor, ook omdat het kosten bespaard. Dit heeft mijn grote voorkeur! Op een ander moment gaan jullie naar het gemeentehuis voor de wettelijke handtekening maar deze dag, met alles erop en eraan trouwen wij in de wet der liefde!

Trouwen voor de wet

Jullie trouwdatum ook meteen voor de wet vast laten leggen is mogelijk! Ik ben beëdigd, mag op vele plekken trouwen maar niet in heel Nederland. We hebben ons te houden aan een aantal verplichtingen die per gemeente verschillend zijn. Het kan zijn dat er een bode op jullie huwelijk aanwezig is, dat er een maximale tijdsduur op de ceremonie zit of dat er een paar artikels uit het wetboek moeten worden voorgelezen. De aktes die je tekent verdwijnen ook in het gemeentelijk archief.

Om mij aan te stellen voor BABS voor een dag brengt de gemeente hier vaak extra kosten voor in rekening, vaak bovenop de reguliere gemeentelijke kosten. Maar alles is geregeld, op die allermooiste dag is alles ook meteen voor de wet vastgelegd!

Trouwen in het buitenland

Met het zonnetje brandend op je huid in Spanje en je voetjes in het zand, grandioos uitzicht tussen de bergen, of juist op die perfecte piste in de sneeuw of misschien wel een ijskapel onder het noorderlicht. De plek wat zoveel over jullie zegt, wat jullie verbindt en waar jullie jullie liefde willen vieren. Ik vind het fantastisch en ga heel graag met jullie mee.

Mijn werkwijze blijft hetzelfde alleen mijn tijd- en reisprijs zal iets anders zijn. Hierover maken we samen aparte afspraken.

HErbelofte

Stil staan bij wat jullie samen zo bijzonder maakt, ook al zijn jullie getrouwd. Zoals een van mijn bruidjes in haar gelofte zei: ‘Ik kan niet wachten om mijn geloften, morgen, overmorgen, volgende maand of over een paar jaar weer te schrijven, om te zien wat er dan in staat.’

Er gebeurt zoveel en jullie als stel groeien daarin mee! Weer even stil staan wat jullie samen zo bijzonder maakt, ook al zijn jullie getrouwd. Terug naar de basis en jullie liefde opnieuw vieren! Of denk je misschien ‘had ik maar’ en zou je het helemaal anders doen. Waarom niet?

Er is niks mooiers dan het vieren van het leven en de liefde. Er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Groeien als persoon en samen. Ik juich alleen maar toe om dit te vieren en werk hier graag aan mee. Dus willen jullie de liefde na 5, 12,5, 25 of 50 jaar opnieuw vieren? Laat het me dan weten en maken we er (opnieuw) een grandioos mooi liefdesfeestje van!

workshop op maat of babs voor 1 dag

Je bent gevraagd of jullie vragen iemand die dicht bij jullie staat op jullie te gaan trouwen. Wat een grote eer. Ik ken me voorstellen dat er veel verantwoordelijkheid op je afkomt en misschien wel geen idee hebt waar je moet beginnen.

Natuurlijk ken je het bruidspaar maar hoe krijg je de mooiste verhalen boven? En welke verhalen wil je pakken? Hoe begin je met een goede speech? Geen zorgen, ik denk graag met je mee. Maar ook vertel ik je alles over de wet- en regelgeving zodat jij vol vertrouwen en een zeker gevoel kan gaan knallen op die belangrijke dag.

Samen bespreken we wat ik juist voor jou kan betekenen en maken we een programma op maat. Zodat jij met een zeker gevoel spreekt op deze mooie en grote dag. Stuur je dan vrijblijvend een berichtje.

Investering

Natuurlijk willen jullie weten wat een persoonlijke huwelijksceremonie kost! Het liefst vertel ik dat persoonlijk omdat ik je dan kan vertellen wat erbij komt kijken, dan komt er een gevoel en vertrouwen vrij.

Ik steek al mijn liefde en tijd in jullie huwelijk, hoeveel tijd? Er zit geen grens aan. Elke ceremonie is maatwerk en we gaan totdat het klopt. Zodat we een herinnering maken niet alleen voor jullie trouwdag maar voor altijd! Dat jullie verrast worden met jullie verhaal, met mooie woorden, dat het klopt!

Het tarief dat ik hiervoor hanteer is €1350,- (incl. BTW)*

*De prijs is exclusief: reiskosten (€0,30/km), kosten van de gemeente en locatiekosten.

Liefdevolle woorden

Werkwijze

Ik ben er niet voor iedereen!

Iets wat ik geleerd heb afgelopen jaren. Mijn hart gaat kloppen van het vieren van de liefde en het leven maar thuis heb ik ook mijn leven. Mijn gezin, mijn lieve vrienden en familie. Zij zijn mijn wie en waarom. Ik wil het verschil maken, maar echt. Ik wil liefde vieren en verbinden met jullie. Ik heb een maximum huwelijken die ik per jaar aanneem om juist die stap extra te zetten.

 

ZIJN WIJ EEN 100% MATCH?

$

Jullie gaan voor eigen, zijn jullie zelf en passen vooral niet in het hokje ‘normaal’

$

Jullie als stel hebben mooie dromen en grote plannen

$

Jullie kennen de waarde van het leven waardoor jullie bewust (of misschien juist onbewust) regelmatig stilstaan

Laten we samen de
Liefde vieren!