Contact

Vrijblijvend kennismaken

Denk jij ‘ja, ik wil… Stefi er wel bij’?
Wil je meer weten over mij, de mogelijkheden of wil je mijn zachte G horen? Neem dan contact met me op! Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Contact

  Veelgestelde vragen

  Zijn er kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek?

  Nee, natuurlijk niet! Het gaat erom dat je een gevoel krijgt bij mij als trouwambtenaar, is er een klik? Durven jullie, jullie verhaal in mijn handen te leggen? Zo ja, dan gaan we er samen een hele mooie persoonlijke ceremonie van maken! Zo niet, helaas maar ik gun jullie de allermooiste dag MET iemand die bij jullie past.

  Wat is het verschil tussen een zelfstandig trouwambtenaar en een BABS?

  Daar zit een groot een verschil in. Ik werk zelf ook als BABS bij gemeente Eersel maar heb ook mijn eigen bedrijf als zelfstandig trouwambtenaar. Ik denk dat het allergrootste verschil ‘tijd’ is. Vanuit de gemeente krijgt een BABS een minimaal aantal uur vergoed om jullie bruidspaar te leren kennen, een speech te schrijven en voor te dragen. Als zelfstandig trouwambtenaar krijg je alle tijd die je nodig hebt om niet alleen jullie als bruidspaar maar ook dierbaren te ‘leren kennen’ en nog meer over jullie te weten komen. Dit zorgt voor een ceremonie die persoonlijk is en echt maar dan ook echt over jullie gaat. Jullie ceremonie wordt als een puzzelstukje in elkaar gelegd en dat is absoluut maatwerk. Daarnaast mag je bij de gemeente een ‘voorkeur’ aangeven, maar weet je niet of hij/zij nog beschikbaar is op jullie grote dag en bij een zelfstandig trouwambtenaar heb je vaak al een hele tijd vooraf contact en weet je zeker dat die klik er is, maar ook dat zij of hij die datum vrijhoudt! Ik heb hierover een blog gesteven voor nog meer informatie.

  Wat verwacht je van ons als bruidspaar?

  Van mijn bruidsparen verwacht ik ook iets... Jullie geven mij een opdracht om jullie ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken en dit kan ik niet alleen. Neem me mee in jullie reis naar de grote dag toe! Echt waar, dit vind ik alleen maar leuk! Maar denk ook alvast aan mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Tijdens ons gesprek over jullie levens en liefdes verhaal gaan we alles doornemen maar ontvangen jullie daarna ook nog huiswerk, wat jullie apart van elkaar mogen invullen. Mijn vraag aan jullie is, denk alvast na over wat jullie leuk vinden of absoluut niet. Welke sfeer moet er zijn of met welk gevoel willen jullie terugkijken op deze grote dag.

  Moeten de afspraken altijd overdag gepland worden?

  Nee, samen kijken we wanneer het mij en jullie het beste uitkomt. Of dit nu voor een kennismakingsgesprek is of een voorgesprek (net voor het huwelijk). We kijken of dit misschien overdag, in de avond of misschien wel in het weekend het beste uitkomt. Dit is altijd in overleg.

   

  Jullie privacy vind ik uiterst belangrijk.
  Lees hier het privacyreglement.