De briefkaars

Wil jij een kaartje sturen maar dan anders. De briefkaars is een beschrijfbaar wasvel dat opgerold kan worden tot een kaarsje. Zo stuur je letterlijk liefde en licht, mooi voor een herinnering, om iemand succes te wensen of te laten weten dat je aan diegene denkt. Ook mooi om een blanco canvas cadeau te geven en de ander dit ritueel te laten uitvoeren.

De briefkaars komt in een envelop van handgeschept papier, met gebruiksaanwijzing en krijtje. Een bijzonder geschenk wat past in de brievenbus.

€9,95

Een briefkaars kun je zien als een geschreven ritueel

waarbij de kracht van schrijven en een kaarsje branden samenkomt.

Een Briefkaars is een bijzonder ritueel, dat ruimte biedt voor een moment van reflectie. Zo kun je de Briefkaars gebruiken om:

N

Een wens te doen

N

Herinneringen op te schrijven

N

Versturen als een ‘originele’ condoleance kaart

N

Dromen te beschrijven

N

Iemand succes te wensen

N

Gedachten een plek te geven

N

Een blanco canvas cadeau doen

Ambachtelijke productie

De ingrediënten van de Briefkaars worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo wordt het wasvel gegoten bij kaarsenmakerij de Punt in Soest en komen de enveloppen van activiteitencentrum Weesperstraat in Den Haag. In deze sociale werkplaatsen werkt iedereen naar eigen mogelijkheid aan creatieve projecten. Dat leidt tot bijzondere creaties zoals de Briefkaars.