Aanbod

Jullie gaan trouwen! Wat als alles mogelijk is?

De ceremonie precies invullen zoals jullie willen, samen leggen wij deze puzzel in elkaar. Stil staan bij alles wat jullie samen zijn, samen verbindt en wat jullie samen typeert. Onuitgesproken woorden benoemen en de liefde laten opbloeien. Jullie laten verrassen door woorden van lieve mensen op jullie heen. Maar ook samen gaan wij die verbinding aan, samen groeien we naar die ene dag en om op die magische dag jullie liefde te vieren. Op een manier precies zoals bij jullie past. Is dit in een intieme setting of onder de noemer ‘hoe meer zielen hoe meer vreugde?’. In de achtertuin of aan de andere kant van de wereld, op mij kunnen jullie rekenen! Ik zorg ervoor dat jullie verhaal wordt vertaald in de allermooiste versie, zodat jullie alles opnieuw kunnen beleven en zelf ruiken. Maatwerk is mijn ding. Dus als ik de vraag stel: Hoe willen jullie de liefde vieren? Dan gaan het zo voor jullie doen en regelen..

Trouwen voor de wet

Jullie trouwdatum ook meteen voor de wet vast laten leggen is mogelijk! Ik ben benoemd en beëdigd dus mag in heel Nederland trouwen. We hebben ons te houden aan een aantal verplichtingen die per gemeente verschillend zijn. Het kan zijn dat er een bode op jullie huwelijk aanwezig is, dat er een maximale tijdsduur op de ceremonie zit of dat er een paar artikels uit het wetboek moeten worden voorgelezen. De aktes die je tekent verdwijnen ook in het gemeentelijk archief. Om mij aan te stellen voor BABS voor een dag brengt de gemeente hier vaak extra kosten voor in rekening, vaak bovenop de reguliere gemeentelijke kosten. Maar alles is geregeld, op die allermooiste dag is alles ook meteen voor de wet vastgelegd!

Ceremonieel trouwen (wet van de liefde)

Sky is the limit. Trouwen in het bos, op het strand, op varend schip, alles kan! Samen schrijven we het verhaal wat volledig bij jullie past zonder beperkingen. De standaard trouwvraag veranderen we in iets moois wat jullie elkaar willen beloven EN de akte krijgen jullie gewoon mee naar huis. Geen verplichtingen en alles is mogelijk. Steeds meer bruidsparen kiezen hiervoor, ook omdat het kosten bespaard. Op een ander moment gaan jullie naar het gemeentehuis voor de wettelijke handtekening maar deze dag, met alles erop en eraan trouwen wij in de wet der liefde!

Trouwen in het buitenland

Met het zonnetje brandend op je huid in Spanje en je voetjes in het zand, grandioos uitzicht tussen de bergen, of juist op die perfecte piste. De plek wat zoveel over jullie zegt, wat jullie verbindt en waar jullie jullie liefde willen vieren. Ik vind het fantastisch en ga heel graag met jullie mee.

 

Mijn werkwijze blijft hetzelfde alleen mijn tijd- en reisprijs zal iets anders zijn. Hierover maken we samen aparte afspraken.

Herbelofte

Stil staan bij wat jullie samen zo bijzonder maakt, ook al zijn jullie getrouwd. Zoals een van mijn bruidjes in haar gelofte zei: ‘Ik kan niet wachten om mijn geloften, morgen, overmorgen, volgende maand of over een paar jaar weer te schrijven, om te zien wat er dan in staat.’

 

Er gebeurt zoveel en jullie als stel groeien daarin mee! Weer even stil staan wat jullie samen zo bijzonder maakt, ook al zijn jullie getrouwd. Terug naar de basis en jullie liefde opnieuw vieren! Of denk je misschien ‘had ik maar’ en zou je het helemaal anders doen. Waarom niet?

 

Er is niks mooiers dan het vieren van het leven en de liefde. Er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Groeien als persoon en samen. Ik juich alleen maar toe om dit te vieren en werk hier graag aan mee. Dus willen jullie de liefde na 5, 12,5, 25 of 50 jaar opnieuw vieren? Laat het me dan weten en maken we er (opnieuw) een grandioos mooi liefdesfeestje van!

Babs voor 1 dag

Je bent gevraagd of jullie vragen iemand die dicht bij jullie staat op jullie te gaan trouwen. Wat een grote eer. Ik ken me voorstellen dat er veel verantwoordelijkheid op je afkomt en misschien wel geen idee hebt waar je moet beginnen. Natuurlijk ken je het bruidspaar maar hoe krijg je de mooiste verhalen boven? En welke verhalen wil je pakken? Hoe begin je met een goede speech? Geen zorgen, ik denk graag met je mee. Maar ook vertel ik je alles over de wet- en regelgeving zodat jij vol vertrouwen en een zeker gevoel kan gaan knallen op die belangrijke dag. We plannen een dagdeel samen in en we hiermee aan de slag. 1 op 1 help ik je mee en heeft ik je vele tips en handvatten. Vervolgens ga je zelf aan de slag en lezen we samen de speech nog een keer door.

 

Met een zeker gevoel spreken op deze mooie en grote dag. Stuur je dan vrijblijvend een berichtje.