Wie is Stefi

Stefi

26 juli 2021

Geen reacties

Home News

Wie is Stefi

Wie is Stefi?

Door de ogen van… Mijn vriendinnen!

Dit is de vraag die ik deze week stelde aan mijn vriendinnen & zusje. Want wie kent mij nu beter dan de vrouwen die heel dichtbij mij staan?

Deze week stond de wereld dus ook regelmatig even stil, kreeg ik kippenvel en voelde ik me enorm veel liefde voor deze vrouwen! ♥️

Ik zal me voorstellen, vandaag doe ik dit niet zelf maar laat ik anderen aan het woord.

Wie is Stefi?

♡ Annelies:

Wat ik voel als ik bij jou ben;
Liefde, warmte, positieve kijk! Je straalt, oprecht en met veel passie in een rap tempo vooruit. Mooi mens! Het zonnetje schijnt, waar jij gaat…

 

♡ Martine:

Ik vind je sprankelend, enthousiast, heel positief en inspirerend. En je bent heel ATTENT!

 

♡ Lieke:

Ik ken niemand die attenter en meer meelevend is dan Stefi. Altijd enthousiast voor anderen, open en mega vriendelijk naar iedereen. Bij Stefi kun je altijd even achterom komen en voel je je niet alleen welkom maar ook thuis.

 

♡ Kim:

Spontane super girl met een hart van goud, doorzettingsvermogen waar je u tegen mag zeggen maar niet u genoemd wil worden vanuit haar bescheidenheid wat haar zo siert! Een schot in elke roos want juist haar veerkracht is haar kracht!

Dit ben ik dus… Enorm gevleid door alle lieve woorden en eerlijk?! Ik durfde dit bericht niet te plaatsen. Steeds meer durf ik mezelf te laten zien en ben enorm dankbaar dat zij mij onvoorwaardelijk steunen!

 

♡ Lidy:

Je doet alles voor andere, je staat namelijk altijd voor me klaar. Echt altijd. Gaat het om iets kleins of groots, je voelt en ziet me en helpt me erbij.  Je weet niet half hoe bijzonder je bent. Dat komt omdat je bescheiden bent en een groot hart hebt.

 

♡ Suus:

‘Steef, losse woorden die met jou te maken hebben: Er altijd voor iemand zijn (ook in slechte tijden), open en eerlijk zijn, ideeën delen, veel lachen!! Ik vind jou een superlief mens. je hebt een groot en vooral lief hart!! ♥ Oja, Steef is dol op kaartjes!!!🤣

 

♡ Sanne:

‘Een paar woorden zeggen over jou, ik dacht dat dat heel makkelijk zou zijn.. Het is lastig om zo’n fijn, mooi mens in een paar woorden te omschrijven. Echte powervrouw, die enorm gegroeid is op het gebied van eigen kracht en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook een gave heeft in mensen (aan)voelen. Een hele waardevolle vriendin’

 

Dit ben ik dus.. Enorm gevleid door alle lieve woorden! Ik ben enorm dankbaar dat zij mij onvoorwaardelijk steunen!

 

Dank je wel Annelies, Lieke, Susan, Sanne, Lidy, Martine & Kim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.